Fredag, 13. november 2015 — af Lone Vandborg

Søs Egelind fik en trist afslutning på sin fødselsdag

Søs Egelind og Mads Vad.
Søs Egelind og Mads Vad.
Foto: Hanne Juul
Søs Egelind og Mads Vad er ude af "Vild med dans" efter omdans mod John "Faxe "Jensen og Karina Frimodt.

De blev længe betragtet blandt favoritterne, men i kvartfinalen måtte Søs Egelind og Mads Vad siger farvel til dansevennerne.

- Jeg kan slet ikke beskrive, hvor gerne jeg vil gå videre, sagde Søs Egelind inden omdansen, og tilføjede: - Det er et stort fødselsdagsønske, med henvisning til, at den 13. november er hendes fødselsdag.

Men det var ikke et ønske som seerne opfyldte, for efter omdansen blev John "Faxe" Jensen og Karina Frimodt råbt op som parret, der gik videre - hvilket så ud til at overraske dem ganske meget. Til gengæld var det til stor glæde for John "Faxe" Jensens fodboldhold fra Fremad Amager, som var i studiet for at støtte træneren.

Skuffede med fattede

Søs Egelind og Mads Vad var naturligvis skuffede over at ryge ud, men de var også i omdans i sidste uge, så helt overraskede var de ikke.

Dog lå de på andenpladsen efter dommernes karakterer, mens John "Faxe" Jensen og Karina Frimodt lå sidst. 

- Nu skal vi have en drink, erklærede Søs Egelind lige inden TV-kameraet slukkede.

Maksimum point

Aftenen bød også på maksimum point med 4 gange 10-taller til Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard. De fire dommere var meget begejstret for den dynamiske og innovative argentinske tango parret præsterede.

I holddansen var Søs Egelind og John "Faxe" Jensen med hinanden, men her måtte de se sig besejret af Stephania og Enas kraftfulde paso doble.

Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard
Foto: Hanne Juul

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden