Onsdag, 22. december 2021 — af Karina Didriksen

Søs Egelind fra Kometernes jul: Derfor bliver julemaden utraditionel

Søs Egelind.
Søs Egelind.
Foto: Søren Lamberth
Skuespilleren Søs Egelind, som er aktuel i ”Kometernes jul”, holder jul med familien, men maden bliver en anelse alternativ i år.

Søs Egelind skal holde juleaften for hele familien på sin bondegård i Nordsjælland.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skuespilleren er aktuel som Bolette-Henriette i ”Kometernes jul”, hvor også hendes datter Molly Egelind medvirker, og hun kommer naturligvis med sin mand og to børn.

- Der skal bages, klippes og pyntes, og alle bliver inviteret op på den bondegård, hvor jeg bor. Ungerne og deres familier plejer at blive en uges tid. Min dør er åben, så de kan bare komme, fortæller Søs Egelind til BILLED-BLADET.

Et sammenskudsgilde

Søs Egelind har planer om at byde gæsterne på utraditionel julemad i år.

- Jeg har stået for maden i mange år, men jeg tror, det bliver fælles i år. Jeg bryder mig ikke altid om den danske julemad, så det bliver nok alternativt mad. Måske noget mellemøstligt med varme krydderier. Det kunne være spændende at lave, og smagene er også ret julede, siger skuespilleren.

Hendes datter er enig i, at der ikke kun behøver at være klassisk dansk julemad på bordet.

- Der er mange ting, som er juleagtige, og vi kører det lidt som et sammenskudsgilde. Men for min mands familie kommer vi nok ikke udenom de brunede kartofler!, lyder det med et grin fra Molly Egelind.

Foto: Søren Lamberth

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden