20. aug. 2015
Af Helle Skram de Fries

Søs Egelind imponerer Mads Vad - se videoen

Mads Vad og Søs Egelind
Mads Vad og Søs Egelind er allerede i fuld gang med træningen til "Vild med dans".
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
De er først lige gået i gang, men skuespilleren Søs Egelind hare allerede imponeret sin professionelle dansepartner Mads Vad.

- Hun er bare SÅ skøn og SÅ arbejdssom, jubler Mads Vad, da BILLED-BLADET spørger, hvordan det går med at træne med dansepartneren, Søs Egelind.

Mads Vad kendte ikke Søs Egelind i forvejen.

- Altså, jeg vidste selvfølgelig godt, hvem Søs Egelind er - og er stor fan af hende som skuespiller, men jeg kendte hende ikke personligt. Hun er simpelthen bare et fantastisk menneske. Helt nede på jorden, super positiv og virkelig meget, meget arbejdssom og flittig. Jeg er dybt imponeret!

LÆS MERE: Søs Egelinds datter Molly skal giftes

"Vild med dans"-holdet spiste middag

I går var hele "Vild med dans"-holdet samlet til middag i restaurant Toldboden i København.

- Der var nogle få, der ikke kunne, men vi var mange, og det var sindssygt hyggeligt. Det er virkelig et godt hold. Efter middagen var vi ude i byen og få en drink, og Thomas Evers Poulsen og jeg, samt nogle andre, sluttede sent af med en bøf på Rio Bravo. Det er et ualmindeligt skønt hold, så det tegner til at blive en super sæson.

Udover hyggen skal der også styr på de svære dansetrin, inden de 12 par skal på gulvet 11. september for at vise, hvad de har drevet det til i træninglokalet.

Søs Egelind knokler igennem

Og ifølge Mads Vad knokler Søs Egelind igennem.

-Hun er en uopslidelig fighter, forsikrer han.

11. september kan publikum, og de øvrige "Vild med dans"-fans, der har sat sig til rette foran fladskærmene, følge med i, om trinene sidder, som de skal og afgøre, hvem der skal have deres sms-stemmer.

Se videoerne hvor Søs Egelind og Mads Vad træner her og her.

Læs mere om: