19. aug. 2020
Af Liz Rørsig

Søs Fenger klar til Toppen af poppen: Rørende og vildt

Søs Fenger
Søs Fenger
Foto: Thomas Laursen
Den tiende sæson af ”Toppen af poppen” bliver en jubilæumssæson med en buket af 25 musikstjerner, som tidligere har medvirket i TV 2’s populære musikprogram.

En ny sæson af TV 2 ’s ”Toppen af poppen” får premiere søndag den 30. august klokken 20.00 på TV 2. Det er den tiende af slagsen af det populære musikprogram og bliver derfor en særlig jubilæumssæson, ”10 år på Toppen af poppen”.

Stjerner mødes

Her vil 25 af de største danske musikere og tidligere medvirkende mødes i de i alt syv programmer. I hvert program vil der være seks til syv medvirkende, der laver nye musikalske fortolkninger af hinandens hits. I modsætning til tidligere vil der i den nye sæson ikke være en ”dagens hovedperson”. I stedet vil der være hits og historier fra kunstnerne gennem programmerne.

25 musikere

Fra program til program i ”10 år på Toppen af poppen” vil der være udskiftning af musikere omkring bordet, og i alt når 25 kunstnere altså at tjekke ind på det hyggelige sted i Gribskov, hvor optagelserne har fundet sted.

Toppen af poppen
Wafande, Oh Land, Søs Fenger, Burhan G, Barbara Moleko og Michael Falch er blandt de medvirkende i ”10 år på Toppen af poppen”.
Foto: Per Arnesen/TV 2

Rørende oplevelse

Blandt stjernerne er Søs Fenger, og hun var begejstret for oplevelsen.

- Det har været vidunderligt at være med igen. Det er bare en rørende og en vild oplevelse at blive fortolket af ens helte, fortæller Søs Fenger til BILLED-BLADET på pressemødet, hvor TV 2 præsenterede jubilæumssæsonen.

Foruden Søs Fenger medvirker disse musikere:

Oh Land, Barbara Moleko, Medina, Kwamie Liv, Dorthe Gerlach, Annika Aakjær, Caroline Henderson, Anne Dorte Michelsen, Stine Bramsen, Ida Corr, Mads Langer, Søren Huss, Michael Falch, Lars H.U.G., Claus Hempler, Anders Blichfeldt, Burhan G, Rasmus Walter, Wafande, Poul Krebs, Jokeren, Lau Højen, Lars Lilholt og Teitur Lassen.

Læs mere om: