13. jul. 2016
Af Juliane Olsen

Soffie Dalsgaard: Der går forfærdeligt meget dum tid med sociale medier

Soffie Dalsgaard
Soffie Dalsgaard
Foto: Birger Storm
Danseren Soffie Dalsgaard må blankt indrømme, at hun ikke er med på de nyeste noder, når det gælder de sociale medier.

Den tidligere ”Vild med dans”-danser Soffie Dalsgaard vil gerne starte med at understrege, at hun på ingen måder er en ørn til sociale medier.

Men hendes arbejde som danseskolelærer kræver selvfølgelig, at hun er online og møder kunderne, hvor de er.

- Men vi vil jo gerne have fat i de mennesker, der ikke er på skærmen, og finde det sociale frem, siger Soffie Dalsgaard til BILLED-BLADET.

Nervesystemet forstår det ikke

Hun understreger også, at det er vigtigt for hende, at forældrene kommer ind og ser børnene danse i stedet for blot, at de blot kigger på billeder online.

Selv forsøger hun at praktisere at koble af fra de gængse medier flere gange om ugen, og så kan det faktisk være svært at finde tråden igen efterfølgende.

- Så skal man ind og finde billederne igen, og mit nervesystem forstår det simpelthen ikke. Det går forfærdeligt meget dum tid med det, siger hun.

Vinterbadning giver et kick

Selv er hun blevet helt nyt jeg, efter hun i stedet er begyndt at koble af med vinterbadning, og det er noget familien værdsætter højt.

- Det er virkelig et kick for mig. Min mand skaber tid i kalenderen til, at jeg kan gøre det, for jeg bliver bare mere behagelig at være sammen med, siger Soffie Dalsgaard.

Sommerferien står desuden på en uges telttur i Skagen i uge 28, hvilket danseren har gjort to år i træk.

Mangler du også ro en gang imellem, så klik her for et tilbud til dig fra BILLED-BLADET!

Læs mere om: