Soffie Dalsgaard skal være mormor

Soffie Dalsgaard

Soffie Dalsgaard

Foto: Birger Storm
Danseren Soffie Dalsgaards datter Camilla Dalsgaard er gravid, og det glæder den kommende mormor.

Den 48-årige ”Vild med dans”-danser Soffie Dalsgaards datter Camilla Dalsgaard venter sit første barn med kæresten Anders, og dermed kan danseren snart se frem til at få sit første barnebarn.

Soffie Dalsgaard har kendt til nyheden et godt stykke tid, men nu har den første scanning vist, at fosteret er sundt og raskt, og dermed er offentligheden også blevet bekendt med den kommende familieforøgelse.

- Det er skønt, og vi glæder os alle sammen. Camilla er helt klar, for hun er en rigtig hjemmehygge-pige, og jeg ved, at det har været et ønske et stykke tid, siger danseren til BILLED-BLADET.

Soffie Dalsgaard støtter datteren

Soffie Dalsgaard fik selv Camilla Dalsgaard, da hun var i starten af tyverne med TV-personligheden Michael Monetz, og hun fortæller, at hun har nydt godt af at være ung med datteren.

- Der er både ulemper og fordele ved at være ung med sine børn, men vi har i hvert fald lært en masse sammen, siger Soffie Dalsgaard.

Danserens mand Jesper Dalsgaard er også helt vild med små børn, og Soffie Dalsgaard mener, at han får svært ved at slippe den lille igen, og at de begge kommer til at være der for det unge forældrepar.

- Jeg vil være, som jeg plejer, og give dem den støtte, de behøver. Det er det mest naturlige i verden for os.

LÆS MERE: Soffie Dalsgaards datter gik ned med depression.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden