Sofie Kruuse: Overraskelse at vi gik videre

Foto: Martin Høien
Gymnasten Helge Vammen og Sofie Kruuse ser nu frem til at give den gas i en lækker latindans på fredag.

Midt i glæden over at være gået direkte videre i "Vild med dans" havde både Helge Vammen og Sofie Kruuse, ligesom de andre par blandede følelser efter det sjette show.

- Samtidig med, at man er glad, er det jo trist at sige farvel til et dygtigt par som Line Kruse og Michael Olesen, fortæller Sofie Kruuse til BILLED-BLADET med henvisning til, at Line Kruse og Michael Olesen røg ud efter omdans med Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard.

Både hun og dansepartneren Helge Vammen erkender, at de – med aftenens laveste karakterer - havde forventet at ryge i omdans.

- Vi var da pænt nervøse, men også pænt glade for at gå direkte videre, fortæller Helge Vammen.

Helge har svært ved rytmen

Helge Vammen knokler, men dansetrin er en svær disciplin for en redskabsgymnast.

- Helge er jo ikke rytmegymnast, så hans krop er trænet til at være spændt og ikke blød og eftergivende. Han har nemt nok ved at lære trinene, men rytme er svært for ham. Men han knokler virkelig, og vil det rigtig gerne, fortæller Sofie Kruuse.

Det største plus for gymnasten Helge er netop Sofie Kruuse. Med et DM i latin og en plads som nummer 19 på verdensrangslisten, da hun stoppede sin professionelle karriere sammen med sin mand René Brix, er Sofie Kruuse i absolut eliteklasse.

Samtidig er hun uddannet lærer, så pædagogikken er også på plads.

Og Helge Og Sofie glæder sig til næste uges jive, hvor de på forhånd lover, at der bliver plads til nogle flotte gymnastikspring.

- Dem tager jeg mig af, forsikrer Helge Vammen med jysk, lun humor.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden