16. nov. 2013
Af af Helle Skram de Fries

Sofie Kruuse: SÅ stolt af Allan Simonsen

Allan Simonsen og partneren Sofie Kruuse
Allan Simonsen og partneren Sofie Kruuse
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Allan Simonsen er vild med den argentinske tango, der gav fine karakterer i Vild med dans fredag. Men der knokles hårdt for hvert et trin.

- Det er virkelig en smuk og meget sensuel dans, lød det fra Allan Simonsen, efter han og dansepartneren, Sofie Kruuse havde danset argentinsk tango.

Det var da også den dans, der sikrede parret deres absolutte højeste dommerkarakterer - med tre 5-taller og et sekstal fra Britt Bendixen, på trods af at hun fastholder, at Allan aldrig bliver en danser.

- I starten syntes jeg, den argentinske tango var kedelig, fordi den går så langsomt. Men så tog Sofie mig med tilbage i tiden og fortalte mig historien bag dansen. Og så begyndte jeg at føle mig tilpas med den og finde ud af, at den er rigtig smuk, fortæller Allan Simonsen.

Hygger sig og har det sjovt

Han elsker at være med i "Vild med dans", selvom han giver Britt Bendixen ret i, at han nok aldrig bliver en mesterdanser.

- Men jeg hygger mig og har det sjovt. Og Sofie og jeg er blevet rigtig gode venner. Jeg har verdens bedste træner og dansepartner i Sofie. Vi hygger os, men vi knokler også, for der skal virkelig trænes, lyder det fra Allan.

Både han og Sofie Kruuse er superglade og stolte over at være gået videre til semifinalen på fredag.

- Jeg er SÅ stolt af Allan - og han gjorde det bare rigtig godt i dag!, fortalte et meget tilfreds Sofie Kruuse.

Læs mere om: