Sofie Kruuse siger nej til danse-comeback

Sofie Kruuse.

Sofie Kruuse.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
I kølvandet på ”Vild med dans” har Sofie Kruuse fået masser af fristende tilbud fra danseverdenen.

Sofie Kruuse blev en sand seer-darling i forbindelse med ”Vild med dans” 2013, hvor hun og Allan Simonsen overraskende fik en flot tredjeplads.

Oveni populariteten fik hun en masse tilbud – blandt andet fra danseverdenen, som i mange år har fyldt hele hendes liv.

Sammen med sin mand, René Brix, rangerede Sofie Kruuse i dansekarrieren blandt de bedste i verden, men den 37-årige jyde, der har en universitetsuddannelse i kommunikation og medier, har lagt konkurrencedansen bag sig.

Børnene er de vigtigste

I dag underviser hun på N. Kochs Privatskole i Aarhus, og hun underviser også hos Stokkebroes Dans i Risskov.

Efter ”Vild med dans” er der kommet mange tilbud om mere danseundervisning, men selvom Sofie Kruuse er fristet, takker hun pænt nej.

- Jeg skal ikke på nuværende tidspunkt tilbage til en dansekarriere, og jeg skal heller ikke have mere danseundervisning. Jeg er super glad for de hold, jeg har, men jeg har også en familie med tre små børn, og de er det vigtigste i mit liv, fortæller hun til BILLED-BLADET.

Arbejder med en bog

Sofie Kruuse har da også rigeligt at se til. Ved siden af fuldtidsjobbet som lærer og hendes danseundervisning, har hun lige lagt sidste hånd på en bog.

- Det er en lærebog til ungdomsklubber, der har idræt på programmet. En slags manual, udgivet af Team Danmark, med aldersrelaterede retningslinjer for, hvad unge skal kunne, og hvordan de skal undervises på de forskellige alderstrin. Og jeg har skrevet nogle af indlæggene i bogen, fortæller Sofie Kruuse.

-Det har da givet blod på tanden med de mange tilbud, og jeg har da fået pustet til min passion for dansen, men mine tre børn, Matilde på to, Josefine på fire og Nikoline på otte, og min mand er altså vigtigere lige nu, lyder det fra Sofie Kruuse.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden