Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen: Lykkelige for wienervals til topkarakterer i Vild med dans.

Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen.

Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen.

Foto: Jeppe Michael Jensen
Skuespilleren Sofie Lassen Kahlke og Michael Olesen valsede smukt af sted i ”Vild med dans” og blev mødt med stor ros fra dommerne, som belønnede parret med karakterer i top.

Sofie Lassen-Kahlke havde kæmpet med wienervalsen sammen med Michael Olesen til det tredje program i ”Vild med dans”, og det hårde arbejde blev belønnet af dommerne med rosende ord og topkarakterer.

Det var parret lykkelige for, og Sofie indrømmede, at hun i sandhed føler sig som Danmarks modigste danser. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Ja, det gør jeg virkelig. Jeg har ellers syntes, at det lød som en kliché, men jo, det er jeg, og det er modigt af os begge, fortalte Sofie til BILLED-BLADET efter dansen. 

Michael lærer også noget

Det er ikke kun den smukke skuespiller, som lærer en masse trin og dans af Michael. Han lærer også noget af sin dansepartner. 

- Jeg har lært noget om min perfektionisme, og jeg prøver at acceptere, at det er okay at lave fejl en gang imellem, sagde Michael. Og Sofie kommer med gode argumenter til sin dansepartner:

- Jeg siger til Michael, at hvis vi laver fejl, kan det blive en lige så fin dans, og jeg er sikker på, at vi klarer det godt på dansegulvet alligevel – og måske bedre. For så kan folk se, at vi også bare er mennesker. Men Michael er ikke helt så god til det, tilføjede hun med et stort smil.

- Ja, det arbejder vi på, og jeg synes, det er blevet bedre. Vi laver mange fejl i træningslokalet, og vi danser bare videre, sagde Michael, mens han smilede sødt til Sofie. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden