11. dec. 2018
Af Annemette Mikkelsen

Sofie Linde er klar: Her er X Factors premieredato

Sofie Linde under de famøse "X Factor" auditions. 
Sofie Linde under de famøse "X Factor" auditions.
Foto: Birger Storm
TV 2 afslører, hvornår den nye sæson af "X Factor" sendes. Det bliver den 4. januar.

Alle som har en sangstjerne gemt i maven, kan snart få vist deres talent i bedste sendetid. Premieredatoen for den nye sæson af ”X Factor” er nemlig blevet offentliggjort. Det bliver den 4. januar kl. 20. på TV 2.

To nye dommere sidder klar

Bag dommerbordet finder man igen den rutineret Thomas Blachman. Han får selskab af to nye i klassen: Nanna Øland Fabricius – bedre kendt som Oh Land – og Lars Ankerstjerne Christensen – bedre kendt som Ankerstjerne.

På toppen af kransekagen finder man den altid smilende vært Sofie Linde, som igen er klar til at styre løjerne som TV-vært. Og da BILLED-BLADET mødte hende under de famøse auditions, var hun som altid i godt humør.

- Det er nogle lange dage, men det er så sjovt. Vi møder virkelig mange fede mennesker og det er dejligt at mærke, at der kommer så mange. De er gode og søde, lød det glad fra TV-charmøren.

Vises første gang på TV 2

Det bliver den 12. sæson af det populære sangprogram, som TV 2 blænder op for i starten af januar. Mens de foregående 11 sæsoner ellers har kørt på DR1.

Det betyder dog ikke, at det er uerfarne hænder, der nu kommer til at gribe sangkonkurrencen. ”X Factor” bliver nemlig skabt sammen med produktionsselskabet BLU, der har været med til at producere det lige fra programmets spæde start i Danmark.

Læs mere om: