Fredag, 17. marts 2023 — af Catja Klarskov

Sofie Linde er tilbage på Langeland: Her får den nye sæson premiere

Sofie Linde
Sofie Linde
Foto: Martin Juul/ TV 2
Sofie Linde er meget snart tilbage på skærmen i en ny sæson af “Linde på Langeland”.

Nu er der endelig godt nyt til dem, der nyder at se tv-vært Sofie Linde knokle, slæbe og grine for rullende kameraer.

Hun er nemlig snart, sammen med sin familie og de altid trofaste håndværkere, tvillingerne Anders og Philip, meget snart tilbage på skærmen i en ny sæson af “Linde på Langeland”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her totalrenoverer Sofie Linde, med kyndig hjælp fra håndværkere og gode venner, tv-familiens sommerhus Vennely på Langeland.

Familien købte Vennely i 2021, og har de sidste to somre arbejdet hårdt for at renovere og sætte et personligt præg på den mere end 100 år gamle villa.

Arbejdet er blevet fulgt tæt af et kamerahold, således seerne igen kan få et smil på læben over tv-værtens mange finurlige drømme og løsninger.

Sidste år meldte Sofie Linde ud, at det populære boligprogram får en sæson 2, og nu er sløret endelig løftet for, hvornår den store premiere skal stå.

“Linde på Langeland” sæson 2 får premiere på TV 2 Play torsdag den 6. april.

Her får man atter fornøjelsen af at følge familien Linde i renoveringen af deres store og noget nedslidte sommerhus fra 1891.

I sæson 1 lå fokus især på villaens vigtigste rum – stue, køkken og badeværelse – men der er lang vej endnu, før parret er færdige med drømmehuset.

I den nye sæson får tv-værten atter både besøg og hjælp fra en række venner, der giver et godt nap med til at få indfriet de mange – til tider spøjse – drømme, ønsker og planer, Sofie Linde har for Vennely.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden