Fredag, 26. april 2019 - af af Annemette Mikkelsen

Sofie Linde i kærlig TV-konkurrence med manden

Sofie Linde og Joakim Ingversen
Foto: Jeppe Michael Jensen
Sofie Linde er igen at finde på skærmen, når klokken slår 20.00 i TV 2-programmet ”Stormester”. Og på DR1 finder man hendes gemal Joakim Ingversen, som står i spidsen for ”Hvem var det nu vi var”.

Danskerne er efterhånden vant til at se den dejlige skærmtrold Sofie Linde på TV 2 fredage, når klokken slår 20.00. For de sidste mange fredage, har hun stået i spidsen for ”X Factor”, og nu kan man se hende i TV 2’s underholdningsprogram ”Stormester”. 

Joakim Ingversen på DR1 

På DR1 kan man fredag aften også følge Sofies gemal Joakim Ingversen, når klokken slår 20. For han står nemlig i spidsen for ”Hvem var det nu vi var”. Men hvad siger Sofie egentlig til det? Efter ”X Factor”-finalen fortalte hun følgende med et bredt smil:

- Altså i disse streamingtider kan man vel ikke rigtig kalde det at konkurrere. Jeg ved, at Joakims program bliver helt fantastisk grinern. Og så kan man streame os bagefter. 

Du kan læse meget mere om, hvad Sofie Linde laver efter ”X Factor” i denne uges BILLED-BLADET. Her kan du også blive opdateret på, hvad dommerne og ”X Factor ”-finalisterne har i deres kalendere ovenpå finalen. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden