Lørdag, 22. maj 2021 — af af Stine Ramlyng og Karina Didriksen

Sofie Linde og Joakim Ingversen: Her begyndte de deres tv-karrierer

Sofie Linde og Joakim Ingversen
Sofie Linde og Joakim Ingversen
Foto: Hanne Juul
Tv-ægteparret Sofie Linde og Joakim Ingversen begyndte begge to deres tv-karrierer med at lave underholdning for børn. I dag laver de begge fjernsyn for hele familien.

Lørdag efter lørdag kan man se Joakim Ingversen i familieprogrammet "Hu hej vilde dyr", hvor kendte dyster om paratviden inden for dyreverdenen.

Når Sofie Linde ikke er på barsel med parrets andet barn, har hun fredag efter fredag stået klar ved "X Factor"-roret på TV 2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nøøj, det for børn!

Men faktisk begyndte de to populære skærmtrolde et helt andet sted.

Sofie Linde fik debut i sommerprogram

Sofie Linde var 19 år gammel, da hun i 2009 fik sin værtsdebut på ”SommerSummarum” på Ramasjang. Hun var blevet kontaktet af DR, som havde set hende til en casting som 14-årig. Hun fik Mikkel Kryger som medvært på børneprogrammet, og de var et makkerpar indtil 2012.

Tre år senere fik Sofie Linde sit eget talkshow på DR Ultra, hvor hun fik besøg af kendte gæster. I 2016 tog hun springet fra børnevært til voksen-tv, da hun blev den nye vært på ”X Factor”. I dag er 31-årige Sofie Linde en af Danmarks mest populære værter, og hun er i øjeblikket på barsel med datteren Søs, som hun har med Joakim Ingversen. De er også forældre til datteren Trine.

Gå på opdagelse i galleriet herunder, og se hvor mange af de kendte og elskede tv-værter begyndte deres karrierer:

GALLERI: Fra børnevært til voksenvært

Joakim Ingversen lavede ungdoms-tv

I 2013 gik DR Ultra – kanalen for de lidt større børn – i luften, og Joakim Ingversen blev hyret som vært på det nye program ”Drengerøv”. Han var allerede kendt fra TV 2’s ”Bingo Banko”, og i 2012 havde han vundet ”Vild med dans” med Claudia Rex. Efter nogle år som børnevært skiftede han i 2016 til voksen-tv, hvor han blev vært på DR’s underholdningsshow ”Alle mod 1” med Mads Steffensen.

I 2018 blev han midlertidig vært på ”X Factor”, da hustruen Sofie Linde skulle på barsel, og i 2019 kunne han opleves som ny vært på DR’s ”Hvem var det nu vi var”. I øjeblikket har 33-årige Joakim Ingversen værtstjansen på ”Den store juniorbagedyst” på DR1.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden