28. aug. 2020
Af Niels Burgos

Sofie Linde skal føde under X Factor

Sofie Linde
Sofie Linde
Foto: Thomas Laursen
Sofie Linde venter sit og Joakim Ingversens barn nummer to. Det giver problemer for næste sæson af X Factor.

Sofie Linde har været med til at gøre talentshowet "X Factor" til et af de mest populære programmer på TV 2. Derfor må det også have været glæde blandet med en smule bekymring, der ramte bosserne på tv-kanalen, da Sofie fra scenen ved Zulu Comedy Galla pludselig løftede op i sin kjole og viste publikum og tv-seerne sin gravide mave.

Vi finder en vikar

For mange er Sofie Linde uløseligt bundet sammen med "X Factor". Hendes empati; hendes frygtløshed overfor Thomas Blachman; hendes smil og lethed. Sofie har da også selv tidligere forklaret, hvor meget hun elsker jobbet som vært på "X Factor". Men nu venter der en lykkelig familieforøgelse ude i horisonten - og fødslen ventes at kollidere med næste års liveshows.

Det betyder, at Sofie Linde - uanset sin store kærlighed til programmet - ikke vil kunne være vært i hele sæsonen.

Men til Ekstra Bladet siger Lotte Lindegaard, der er programredaktør på TV 2 - og Sofies chef - at de har en løsning parat. Planen er, at man sætter en afløser på, når Sofie går fra. Lotte Lindegaard tager dog det hele med et smil, selv om hun synes, det selvfølgelig er ærgerligt, at programmet må undvære Sofie Linde i en periode.

- Det er dejligt, når der fødes børn, og om de så lige rammer sammen med "X Factor", er jo ikke noget, man er herre over, siger Lotte Lindegaard til Ekstra Bladet. Hun understreger dog, at der endnu ikke er sat navn på vikaren for Sofie Linde - og man ved heller ikke, hvor længe der bliver brug for afløseren.

Comedy Galla vises på TV 2 Zulu den 6. september.

Læs mere om: