Tirsdag, 30. januar 2018 - af af Majken Munk og Liz Rørsig

Sofie Münster fra Opdrag en vinder: Fantastisk at blive mor igen

Sofie Münster

Sofie Münster

Foto: Hanne Juul
Sofie Münster er blevet mor for anden gang, og den 32-årige ekspert fra TV 2-programmet ”Opdrag en vinder” synes, det er skønt at blive mor igen.

De seneste tirsdage har Sofie Münster delt ud af sine visdomsord i programmet ”Opdrag en vinder”, hvor hun hjælper forældre med tips til opdragelsen. 

Selv er hun nybagt mor til sønnen Luca, men har hele sit voksenliv været vant til at leve som forælder, for som 19-årig blev hun mor for første gang. 

Blev mor første gang som 19-årig

Sofie Münster ved ikke, hvad grunden er til, at hun og manden Peter ikke har udvidet familien med et ekstra barn før nu, men hun har det fantastisk med familieforøgelsen.

- Det er helt vildt fantastisk at få nummer to, og ja, det er med den samme mand! Det spørgsmål får jeg nemlig tit. Jeg blev gravid med Filippa, da jeg var 19 år, og hvorfor der så skulle gå så mange år til nummer to barn, det ved jeg faktisk ikke.

- Men timingen er meget god, nu hvor jeg er kommet i gennemsnitsalderen for, hvornår folk får børn, fortæller hun til BILLED-BLADET. 

Holder kobberbryllup til sommer

Familieforøgelsen er ikke den eneste festlige begivenhed i familien Münster i år, for hun kan sammen med sin husbond også fejre kobberbryllup til sommer. 

Sofie Münster mødte sin mand, da hun var 18 år gammel, og allerede på første date blev de enige om at kalde sig kærester. 

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden