17. nov. 2017
Af Lene Skriver Bak

Sofie og Iben klar til Vild med dans-finalen

Fotomontage.
Fotomontage.
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Efter en "Vild med dans"-semifinale med to individuelle danse, blev det Daniel Svensson og Karina Frimodt, der måtte tage til takke med tredjepladsen. Sofie Lassen-Kahlke blev partneren, der endelig fik Michael Olesen videre til finalen.

Finalen i "Vild med dans" 2017 kommer til at stå mellem Iben Hjejle og Sofie Lassen-Kahlke og deres partnere.

Det står klar efter semifinalen, hvor den tidligere håndboldspiller Daniel Svensson måtte sige farvel.

Alle tre semifinalepar var på gulvet to gange.

Sofie og Michael og Daniel og Karina kastede sig ud i hver deres tango, mens Iben og Morten havde fornøjelsen af en vals.

Bagefter gav alle tre par den gas i hver sin samba.

Dommerne var ikke i tvivl, og gav Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard højeste karakterer for begge danse, nemlig 37 samlet for begge to, mens Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen indtog andenpladsen i begge danse med henholdsvis 32 og 34 og dermed overlod tredjepladsen til Daniel Svensson og Karina Frimodt med først 28 og 33 samlet.

Om det blev den endelige stilling, ved kun TV 2, der har set sms-stemmerne, men i hvert fald holdt den sidste - og kedelige - placering, så Daniel og Karina måtte se de to andre par snuppe finalepladserne.

Michael Olesen fik sin finale

I 11. forsøg lykkedes det endelig Michael Olesen at komme helt til finalen.

Det blev altså Sofie Lassen-Kahlke, der blev partneren, der fik ham det sidste stykke efter en tredjeplads sidste sæson med Laura Bach.

- Jeg var ganske, ganske lykkelig... det var jeg faktisk, sagde Michael Olesen på live-TV om at blive råbt op som finalepar.

Overfor Sofie og Michael står en sand veteran. Det er nemlig tredje gang i træk, at Morten Kjeldgaard er i finalen.

Læs mere om: