Onsdag, 8. marts 2023 — af Caroline Andersen

Sommerdrømme er tilbage: Lær de fire par at kende

En ny sæson af "Sommerdrømme" ruller over skærmen på TV 2 i aften. Her dyster fire par om at vinde et sommerhus til en værdi af tre millioner kroner.

Lene Beier inviterer som ny vært på “Sommerdrømme” danskerne ind til ægte dansk sommerstemning. I programmet skal fire par dyste om at vinde et sommerhus fra Skanlux på Nordfyn. Hvert par har 300.000 kr. til renovering, hvor de skal sætte deres personlige præg, så sommerhuset bliver deres ultimative drømmesommerhus.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De fire par bliver bedømt af dommerduoen, der består af indretningsekspert Camilla Kjems og tømrermester Patrick Bentsen.

Årets deltagere består af to naboer, to barndomsvenner, en far og en datter og et kærestepar.

Nedenunder kan du lære de fire par bedre at kende.

Naboerne

Nybyggerne
Katrine og Rasmus fra "Sommerdrømme". 
Foto: Lars E. Andreasen/ TV 2

Det første par er Katrine og Rasmus, der er henholdsvis 27 år og 26 år. Katrine arbejder til daglig som grafisk designer og er uddannet fotograf. Rasmus er restaurantchef.

– Vi bor dør om dør og har mad i hinandens køleskabe, siger Katrine i det første afsnit af programmet og tilføjer, at deres første sommer sammen bliver starten på et livslangt venskab mellem dem.

De to naboer har meldt sig til “Sommerdrømme” fordi de ønsker sig et sted, hvor de kan koble af, og hvor de kan samle deres venner og familie.

 

Kæresteparret

Sommerdrømme
Maria og Martin fra "Sommerdrømme". 
Foto: Lars E. Andreasen/ TV 2

Maria og Martin er det eneste kærestepar, der er med i “Sommerdrømme”. Martin er uddannet elektriker og har eget firma, hvor han sælger lamper til elektrikere. Maria arbejder som kultur- og fritidsformidler. Sammen har parret fire sammenbragte børn.

De har meldt sig til “Sommerdrømme”, så de måske kan vinde et sommerhus med plads til deres fire børn – og et sted, hvor de kan tage væk og fordybe sig i deres fælles passion for musik.

 

Barndomsvennerne

Steffen og Jeppe fra "Sommerdrømme". 
Foto: Mikael Rieck/ TV 2

Steffen og Jeppe, der begge er 28 år, er barndomsvenner, og det har de været siden folkeskolen. De begge arbejder som skolelærere. I fritiden dyrker de crossfit, spiller golf og fodbold, og så går de meget op i udeliv, design og madlavning.

Barndomsvennerne har meldt sig til “Sommerdrømme” fordi de har en stor drøm om et fælles sommerhus, som de kan dele med venner og senere med fremtidige familier.

 

Far og datter

Kien og Clara i "Sommerdrømme". 
Foto: Mikael Rieck/ TV 2

Kien på 47 år og Clara på 19 år er far og datter. Til daglig arbejder Kien som it-manager, og datteren Clara har et sabbatår.

Kien har renoveret en del på sit eget hus, mens Claras styrke ligger i det kreative og indretningsmæssige.

Far og datter drømmer om at få et sted, der er deres sammen – også når Clara en dag flytter hjemmefra.

"Sommerdrømme" bliver sendt i aften kl. 20 på TV 2, men afsnittet kan allerede ses nu på TV 2 PLAY.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden