Onsdag, 26. april 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Sonja Oppenhagen om sæson 10: Sådan er det at være tilbage på Badehotellet

Fru Madsen, fru Fjeldsø, fru Frigh og Lydia. 
Fru Madsen, fru Fjeldsø, fru Frigh og Lydia.
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Optagelserne til 10. sæson af "Badehotellet" er netop begyndt, og her vender Sonja Oppenhagen tilbage i rollen som Lydia.

Der går endnu et stykke tid, før ”Badehotellet” er tilbage med nye afsnit, og også for skuespillerne har ventetiden været lang.

Nu er de dog tilbage i studierne i Risby, for optagelserne til den 10. og sidste sæson af den populære TV 2-serie er netop begyndt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I de nye afsnit medvirker både helt nye ansigter, ligesom der også dukker karakterer op, som har været ude af serien i flere sæsoner. Og så er der selvfølgelig også alle de mange karakterer, som troligt vender tilbage til Andersens Badehotel hver sommer.

Blandt dem er Lydia, som spilles af Sonja Oppenhagen.

- Det er skønt at være i gang igen, og det var dejligt at være til læseprøve og se alle de forskellige figurer blive levende igen. Det er som at møde sin familie igen til en store familiefest. Det er ikke en fest, for vi arbejder jo, men det er sjældent, vi er samlet så mange, for vi er ofte kun tre-fire-fem på optagelser sammen. At alle er samlet, er sjovt, fortæller Sonja Oppenhagen, som tog hul på sine første optagelser til sæson 10 i mandags.

- Man savner at spille, og det har været svært med den pause, men ikke rent arbejdsmæssigt. Den person man nu spiller, ligger ikke særlig langt væk, forklarer skuespilleren, der til næste år igen kan opleves som Lydia i sæsonafslutningen af ”Badehotellet”.

Sonja Oppenhagen
Sonja Oppenhagen
Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden