27. jan. 2023
Af Karina Didriksen

Sonny Fredie Pedersen afslører: Sådan mødte jeg min slovenske kæreste

Sonny Fredie Pedersen og Nika Kljun.
Sonny Fredie Pedersen og Nika Kljun.
Foto: Søren Lamberth
”Vild med dans”-dommeren Sonny Fredie Pedersen har i flere år dannet par med den slovenske danser Nika Kljun, og nu er de blevet forlovet.

Sonny Fredie Pedersen har i mange år holdt kortene tæt til kroppen, når det handler om hans kærlighedsliv, men det er slut nu.

”Vild med dans”-dommeren viste sin kæreste Nika Kljun frem under TV 2-showet i efteråret, og nu er han klar til at fortælle alt om deres kærlighedshistorie.

Nika Kljun er fra Slovenien og arbejder som professionel danser og danseinstruktør, og parret bor sammen i Los Angeles. Deres forhold er langt fra nyt.

- Vi har været kærester i 13 år. Vi er lige gået ind i vores 14. år, for vi har været et fast par siden nytårsaften 2010. Tiden flyver, og vi føler os allerede som et gammelt ægtepar, siger Sonny Fredie Pedersen med et grin til BILLED-BLADET.

Minder om hinanden

Sonny Fredie Pedersen mødte den smukke danser Nika Kljun, da han mindst ventede det tilbage i 2008.

Det skete i byen Blackpool i England, hvor de begge skulle deltage i en hiphop-konkurrence.

- Mine venner fortalte mig, at jeg skulle møde Sonny, og at jeg ville elske ham, fordi han er lige så alsidig som mig, og at vores livsstil minder meget om hinanden. Hans forældre har en danseskole i Danmark, og mine forældre har en danseskole i Slovenien, forklarer 35-årige Nika Kljun og fortsætter:

- Så jeg mødte Sonny og tænkte med det samme, at han var anderledes og helt speciel, og at jeg gerne ville lære ham at kende. Det var skæbnen, at vi skulle mødes.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-01-25/sonny-fredie-pedersen-og-nika-kljun-forlovet-bb-069-04jan23_1sl6223ccx.jpg
Foto: Søren Lamberth

I BILLED-BLADET nr. 4, der var på gaden torsdag den 26. januar, kan du læse et stort interview med Sonny Fredie Pedersen og hans kæreste Nika, hvor de fortæller alt om deres kærlighedshistorie og deres drømme om bryllup og børn.

Læs mere om: