Mandag, 19. april 2021 - af Helle Skram de Fries

Sophie Fjellvang-Sølling fra Korpset: Da min verden brasede sammen

Sophie Fjellvang-Sølling.
Sophie Fjellvang-Sølling.
Foto: Martin Høien
Den 39-årige skiløber fortæller i TV 2-serien ”Korpset – gjort af det rette stof” om den svære tid, da hendes mand for otte år siden døde pludseligt.

Den tidligere skiløber Sophie Fjellvang-Sølling imponerer i fjerde sæson af tv-serien ”Korpset - gjort af det rette stof”, hvor 12 kendte danskere prøver kræfter med nogle af de mentalt og fysisk udfordrende øvelser, det kræver at blive specialstyrkesoldat.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I syvende afsnit fortæller Sophie Fjellvang-Sølling om en bagage, der er mentalt tungere end den rygsæk, deltagerne har med sig på de barske øvelser.

Sophie Fjellvang-Sølling mistede sin mand 

Nemlig da hun i 2012 mistede sin mand Nikolaj Fjellvang-Sølling. Den morgen, hvor politiet bankede på for at fortælle, hendes mand var død akut, husker hun naturligvis tydeligt. 

- Jeg stod alene med et lille barn på bare halvandet år. Min verden braser sammen. At navigere i det er noget af det sværeste, jeg har prøvet i hele mit liv, fortæller seje Sophie ærligt i programmet.

Fokuserer på det positive

Netop den bagage har givet Sophie Fjellvang-Sølling en stærk trang til at holde sammen. Det har blandt andet lært hende at ændre de ting, hun kan, og accepterer de ting, hun ikke kan ændre. 

Og at fokusere på det positive.

Foto: Lars E/ TV 2
  I dag er Sophie Fjellvang-Sølling leder af en børnetandlægeklinik og bor i Gentofte med mand og tre børn.  
  Afsnit syv af ”Korpset – gjort af det rette stof” sendes mandag 19. april kl. 20 på TV 2 og kan også ses nu på TV 2 Play.   

Kendt fra Vild med dans

Sophie Fjellvang-Sølling blev kendt i offentligheden, da hun i 2011 deltog i ”Vild med dans”, som hun vandt sammen med Silas Holst.   
Foto: Martin Høien
 

Se "Vild med dans-vinderne" gennem årene i galleriet herunder:

GALLERI: Alle Vild med dans-vinderne gennem tiden(ALLER MEDIA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden