Fredag, 27. november 2020 — af Helle Skram de Fries

Spændt Silas Holst: Jeg har fået den vildeste ide til freestyle

Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst.
Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst.
Foto: Hanne Juul
Vild med dans-stjernen Silas Holst er kendt for sine kreative ideer, og kommer han og Nukâka i finalen, har han en vild ide klar.

- Feltet er forholdsvist jævnt nu, så det er vildt spændende i aften, fortæller Silas Holst til BILLED-BLADET lige inden program ni fredag 27. november.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er supersvært at forudse, hvem der ryger i omdans og dermed risikerer at ryge ud, lyder det fra den erfarne danser.

Lige som de øvrige fem par håber Silas Holst naturligvis, at han og Nukâka Coster-Waldau går videre efter den wienervals, de skal danse i program ni. Herudover skal de danse en holddans sammen med Albert og Jenna samt Emili og Mads.

Hyggeligt at træne med de andre

- Det har været hårdt for alle at træne til to danse, men det har også været rigtig hyggeligt at træne med de andre, synes Silas Holst. På det hold, der vinder holddansen, får hvert par 1 point, der lægges sammenmed karakteren for deres individuelle dans.

En helt anderledes ide

- Jeg håber sådan, vi kommer i finalen. Jeg fik i forgårs en ide til en helt vild freestyle, fortæller Silas Holst. - Den er fuldkommen anderledes end noget, jeg før har prøvet. - Det ville være fantastisk at lave den sammen med Nukâka.

Ideen skal lige godkendes

Kan du løfte sløret bare lidt for din nye vilde idé?

- Ikke endnu. Jeg skal lige have produktionsselskabet Mastiff med på den, svarer Silas Holst.

Bliver nemt rundtosset

- Nukâka har virkelig fået fat i det nu, så jeg glæder mig også meget til vi skal vise vores wienervals. - Vi har haft en ekstra udfordring, fordi Nukâka let bliver rundtosset. Derfor har parret måtte alliere sig med køresygepiller.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden