Fredag, 14. oktober 2011 - af af Jan Bergman & Anna Romanelli, tjekTV.dk

Stærke værter i nyt TV 2-show

Felix Smith, Sara Bro og Christiane Schaumburg-Müller

Det er en garvet trio der skal underholde danskerne både lørdag og søndag - Felix Smith, Sara Bro og Christiane Schaumburg-Müller.

Foto: TV 2
Felix Smith, Sara Bro og Christiane Schaumburg-Müller går sammen om at underholde danskerne i weekenden.

Lørdag den 12. november er der premiere på et helt nyt weekend-talkshow på TV 2, og det bliver med en danseværtinde og to tidligere DR-navne i spidsen.

Felix Smith og Sara Bro, der begge for nyligt har sagt op på Danmarks Radio, skal således - sammen med Christiane Schaumburg-Müller - være frontfigurer på programmet, der passende har fået titlen "Weekend Weekend".

"Weekend Weekend" vil blive sendt lørdage og søndage fra kl. 09.00-11.00, og de tre vidt forskellige værter vil på hver deres måde tage ugens begivenheder under kærlig behandling og interviewe aktuelle kendisser i en sjov, varm og uhøjtidelig atmosfære.

Felix Smith er bl.a. kendt for sine værtsroller i større shows som Skjulte Stjerner og Melodi Grand Prix, mens Sara Bro har været vært på ungdomsprogrammet Hjerteflimmer og på radiokanalen P3.

Christiane Schaumburg-Müller er som bekendt heller ikke uvant med værtsrollen, idet hun hver fredag tager roret sammen med Claus Elming på TV2's populære underholdningsshow Vild med dans.

Felix Smith:

- Nu får danskerne nogen at stå op sammen med i weekenden. Nogen, som vil dem noget godt, og jeg glæder mig til at give danskerne en hyggelig og uhøjtidelig start på deres weekendmorgener.

Christiane Schaumburg-Müller:

- Det er et program, hvor man som vært skal være sig selv, men også skal give noget af sig selv. Og så er det et program, hvor der er tid - også til gæsterne.

Sara Bro:

- Der er mulighed for at improvisere og gribe de ting, der opstår, så derfor tror jeg, at det bliver meget levende morgen-TV.

"Weekend Weekend" har premiere på TV 2 lørdag 12. november kl. 9.00-11.00.

 

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden