Statsministerens kæreste har særlig rolle i Tinka: Se hvilken

Foto: Per Arnesen/TV 2 og Alex Tran
Hver aften kan man se Bo Tengbergs navn på rulleteksterne i "Tinka og Kongespillet" - statsministerens kæreste er nemlig fotograf på julekalenderen.

I ”Tinka og kongespillet” nærmer de sig med hastige skridt juleaften, og de mange tusinde seere der hver aften følger julekalenderen på TV 2, har for længst fået godt styr på Tinka, Lasse, Grot, Fileas og Nilles roller i julekalenderen.

Førstemand som julekalender-fotograf

Men hvad knap så mange sikkert har bemærket, er, at også Danmarks førstemand, Bo Tengberg, har en finger med i spillet i den populære julekalender.

Mette Frederiksens forlovede skal dog ikke tænke over hverken mimik eller replikker, for hans rolle udspiller sig bag kameraet.

55-årige Bo Tengberg er nemlig fotograf på ”Tinka og kongespillet”.

Foto: Alex Tran
 Mette Frederiksen og Bo Tengberg til Svendprisen i 2017. 

Bo Tengbergs mange succeser

Bo Tengberg er uddannet filmfotograf på Den Danske Filmskole 1991-1995, og han har som fotograf været med til at lave en række populære film og tv-serier.

På filmfronten har han en finger med i spillet i blandt andet ”Anja og Viktor”, ”Mødregruppen” og en række af de nyere ”Far til fire”-film.

Af tv-serier har han været med til at lave seerhits som ”Nikolaj og Julie”, ”Forbrydelsen”, ”Rita” og ”Tinkas Juleeventyr”.

Kærlighed på optagelserne

Bo Tengberg har også arbejdet som fotograf på tv-serien ”Rejseholdet”, og under optagelserne mødte han skuespillerinden Trine Pallesen, som han senere blev gift med. Parret blev skilt i 2005.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Siden 2014 har Bo Tengberg dannet par med Mette Frederiksen, og til sommer skal de giftes.

Kom med bag om kameraet på "Tinka og Kongespillet" i galleriet herunder. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden