18. dec. 2015
Af Maria Rode Olsen

Steen Langeberg fortsætter hos Go'morgen Danmark

Steen Langeberg
Steen Langeberg.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den hyggelige TV-vært Steen Langeberg er langt fra færdig med de tidlige morgener og glæder sig til endnu et år med hele "Go'morgen Danmark"-holdet.

TV-værten Steen Langeberg kan se frem til endnu flere dage, hvor han skal tidligt ud af sengen.

Årsskiftet kommer nemlig ikke til at betyde de store forandringer på jobfronten, hvor Steen Langebergs kontrakt med "Go'morgen Danmark" er blevet forlænget til også at inkludere 2016.

Værten, der oprindeligt startede på "Go'aften Danmark" for at blive lånt ud til morgenholdet, er glad for at kunne fortsætte arbejdet fra studiet i Tivoli.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at lave "Go'morgen Danmark". Selvom det er meget tidligt, er det en enormt fed udsendelse, hvor man kommer igennem alt fra personlige interviews til madlavning, fortæller en glad Steen Langeberg til BILLED-BLADET.

Og hvis morgenværten helt selv måtte vælge, kunne han rigtig godt tænke sig at interviewe Danmarks nye landstræner Åge Hareide i det nye år.

- Jeg er meget sportsinteresseret, så jeg kunne selvfølgelig godt tænke mig at høre om hans planer for holdet, lyder det.

Læs mere om: