6. jan. 2019
Af Lisbeth Grube

Steen Langeberg vært på ny TV-quiz: Jeg er selv en dårlig taber

Steen Langeberg
Steen Langeberg
Foto: Lars H. Laursen
TV 2-værten Steen Langeberg styrer slagets gang i den nye quiz "Jo færre, jo bedre". Privat elsker han at quizze, men hader at tabe.

Steen Langeberg er kendt som den sympatiske TV 2-vært på morgenfladen, men søndag aften springer 42-årige Steen ud som quizmaster.

Han er nemlig vært på den nye quiz ”Jo færre, jo bedre”, hvor seks quizdeltagere dyster om at få så point som muligt. For Steen er det et herligt job.

- Jeg elsker quizzer! Men det er helt perfekt, at det er mig, der er quizmaster på søndag, for jeg er en vanvittig dårlig taber. Der er mange jule-, påske-, sommer- og fødselsdage, der gennem tiden er blevet ødelagt af dårlig stemning, fordi jeg er blevet rasende efter at have tabt i spil, fortæller Steen til BILLED-BLADET.

Steen fik en fodskade

Af samme grund forsøger TV-værten faktisk at undgå at spille, især hvis han er sammen med mennesker, der ikke kender ham.

- Hvis jeg ikke kan snige mig udenom, at der skal spilles, så prøver jeg at melde mig som dommer eller oplæser af spørgsmål. Jeg kan efterhånden godt styre det, hvis jeg på forhånd ved, der skal spilles. Men det kræver en del mental forberedelse i dagene op til. Det er meget pinligt, erkender Langeberg og fortsætter:

- Og snakker vi andre former for spil, altså fodbold, tennis og golf, kan jeg stadig ofte overhovedet ikke styre det, hvis jeg taber. Lige før jul sparkede jeg i raseri over en tabt fodboldkamp min ene fod ind i hallens væg, hvilket resulterede i en skade, der holdt mig ude i tre uger, røber han.

Steen Langeberg er i aktion med medværten Marie Tangaa søndag kl. 20 på TV 2.

https://imgix.billedbladet.dk/193816.jpg
Steen Langeberg og Marie Tangaa.
Foto: Henrik Ohsten/TV 2

Læs mere om: