9. apr. 2018
Af af Lisbeth Grube

Stephania Potalivo fra Mercur: Se min nye hundehvalp

Stephania Potalivo
Stephania Potalivo
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Bryllup til midsommer og en skøn ny hundehvalp. Der er dobbelt op på lykken hos Stephania Potalivo.
"Mercur"s Stephania Potalivo, som er halvt italiener, har fået dobbelt op på kærlighed i københavnerlejligheden, hvor hun bor med sin forlovede, Nils Petter Bro. Parret er netop blevet forældre til en kær lille hundehvalp, kaldet Jessie.

Håndplukkede selv hvalpen

– Vi er begge fuldstændig hundegale, og her på det sidste er vi gået i skoven bare for at kigge på hunde! Det er helt gakgak, og faktisk er jeg mega allergisk, smiler Stephania, som derfor har håndplukket en allergivenlig race.
– Da Nils Petter friede til mig i maj, var vi i Los Angeles, og her mødte vi en doodle. Jeg havde aldrig mødt så sød og god en hund. Den hed Jessie – og så var der ingen vej tilbage. Nu har vi fået vores egen, og jeg føler seriøs kærlighed til det her lille væsen, siger Stephania og begraver fingrene i Jessies krøller.

Hvid brud til midsommer

– Nils Petter og jeg skal giftes den 23. juni. Jeg har aldrig haft en rigtig fed sankthansaften, så nu tager vi revanche, smiler Stephania, som til kirkebrylluppet skal stå hvid brud i en kjoledrøm fra designer Jesper Høvring.

Læs mere om: