4. feb. 2018
Af Henrik Salling

Stephania Potalivo planlægger bryllup: Nu er datoen på plads

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/kh_bb_manu_bryllup_004_2.jpg
Foto: Krestine Havemann
Til sommer ringer klokkerne for Stephania og Nils, når parret giver hinanden deres ja.

Selv om karrieren stadig skal passes, har den charmerende og smukke skuespiller Stephania Potalivo godt gang i bryllupsforberedelserne.

For snart to år siden sprang hun ud i forholdet til den nu 39-årige Nils Petter Bro og til sommer vil man et sted i København kunne høre kirkeklokkerne, når de to giver hinanden deres ja.

- Jeg har det sgu meget godt og det går fremad med bryllupsplanlægningen, fortalte Stephania under modeugen i København.

Stephania Potalivo: Datoen er sat

- Vi har sat en dato. Den er vi dog ikke helt klar til at melde ud endnu. Men det bliver her til sommer, afslørende den kommende brud, som også har et vigtigt punkt i bryllupsplanlægningen og som hun stadig ikke kan sætte flueben ved.

- Jeg mangler stadig at vælge kjole, sagde Staphania med et forventningens smil.

Stephania blev friet til på en tur til Los Angeles og inden ringen kunne sættes på hendes finger, havde hun leveret et rungende ja til sin kommende mand.

Stephania Potalivo er blandt andet kendt for sin værtsrolle i "Voice Junior", sin rolle i TV 2 ZULUs serie ”Sjit Happens” og senere medvirkede hun også i serien ”Mercur”. Hun deltog også i ”Vild med dans” i 2015, hvor hun havde Morten Kjeldgaard som partner.

Læs mere om: