16. sep. 2015
Af af Liz Rørsig

Stephania Potalivo skadet - kæmper for at fortsætte i Vild med dans

Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard i en vals
Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard i en vals.
Hanne Juul / BILLED-BLADET
Stephania Potalivo og dansepartner Morten Kjeldgaard håber på at kunne fortsætte i ”Vild med dans” trods hendes smerter.

Stephania Potalivo leverede en smuk vals til premieren af ”Vild med dans” i armene på dansepartneren Morten Kjeldgaard og høstede stor ros fra dommerne.

Men den 28-årige skuespiller kom igennem dansen med store smerter, og nu er det uvist, om hun kan fortsætte i dansekonkurrencen. Hun har nemlig fået konstateret flere fibersprængninger mellem ribbenene.

- Jeg begyndte at få ondt i den første træningsuge, men tænkte at det nok var fordi, jeg brugte kroppen på en anden måde, end jeg var vant til. Jeg ignorerede det, men det blev værre og værre, og dagen inden premieren måtte vi ændre noget af koreografien. Da jeg sad i sminken lige inden premieren, nøs jeg, og det gjorde afsindigt ondt. Jeg fik noget smertestillende og kom på en eller anden måde igennem den første dans, fortæller Stephania Potalivo om premieredansen til TV 2.

Nu forsøger hun at lære trinene ved at kigge på sin dansepartner.

- Jeg har siddet og set på Morten for at lære koreografien, og jeg har så meget lyst til at være med. Men kroppen skal have mest mulig ro, og så tager vi en dag af gangen. Jeg håber, jeg kan fortsætte i ”Vild med dans”, siger skuespilleren, der også er i fuld gang med optagelserne til filmen ”Klassefesten 3” med Anders W. Berthelsen, Troels Lyby og Nicolaj Kopernikus.

LÆS MERE: Stephania Potalivo er favorit til at vinde Vild med dans

Morten Kjeldgaard: Stephania brokker sig ikke

Morten Kjeldgaard krydser fingre og springer træningen over i dag med Stephania.

- Vi prøver at holde hende så meget som muligt i ro, og så er det planen, at hun i morgen skal gå dansen igennem uden belastning. Det er det eneste, vi kan gøre og så håbe på, at det bliver bedre - også efter den lægelige behandling, som hun får. Det er et kapløb med tiden, og Stephania synes også, det er meget frustrerende, fortæller Morten til BILLED-BLADET.

Danseparret er gået stille med dørene med smerterne og måtte dagen før premieren tage et løft ud af koreografien.

- Stephania har kæmpet hårdt og brokker sig ikke. Hun ved, at ”Vild med dans” er en konkurrence, hvor man bliver bedømt for det, man kan, og hun ville ikke have, at man skulle have medlidenhed med hende. Derfor slår det også ekstra hårdt, at hun ikke kan gøre det bedste på dansegulvet nu, fordi tingene er, som de er. Stephania elsker at danse, ja hun er virkelig vild med dans. Jeg krydser fingre og håber, at vi kan få en god oplevelse på fredag, siger Morten Kjeldgaard.

KONKURRENCE: Kom ind og se Vild med dans-liveshow

Læs mere om: