12. jan. 2016
Af af Ken Richter

Stephanie fra Årgang 0: Hyggeligt med lidt kaos

Stephanie
Stephanie
Foto: Alex Tran/BILLED-BLADET
Stephanie er glad for, at hendes mor er flyttet tilbage til Danmark

Der var glæde, nerver på og nye oplevelser i det andet nye afsnit af "Årgang 0", som blev sendt tirsdag aften på TV 2. Stephanie fra Slagelse var glad og lettet over, at hendes mor Christina efter sin skilsmisse er flyttet tilbage til Danmark. De seneste år har Christina boet i Sverige med sine to drenge fra et tidligere forhold, sin ex-mand og deres fælles søn, Pelle. Stephanies mor er desuden blevet færdig med sin uddannelse som sygeplejerske, og derfor kan Stephanie nemt komme og passe sine tre mindre halv-brødre, når hendes mor er på arbejde.

- Der kan godt være meget at gøre. Den lille skal skiftes, have mad eller noget at drikke, og de to brødre kan være oppe at skændes. Men det er meget hyggeligt med den slags kaos, fortalte en glad Stephanie om tjansen som barnepige.

Rachel overraskede mor og far

For Rachel fra Aabenraa var der lidt ekstra nerver på. Foran forældre og venner skulle hun i en musical på Askov Efterskole optræde som en letpåklædt danser.

- Det var af meget høj kvalitet, roste Rachels mor Theresia bagefter musicalen, og hendes far Lars var overrasket over at se sine lille pige forvandlet til en kvinde.

- Det var en meget kort nederdel og en meget kort top, sagde han lidt overrasket efter at have set sin letpåklædte datter på scenen.

En herretur med sin far, Mogens, og sine to brødre, Oscar og Ludwig, var på programmet for Christian i Aarhus. De fire fyre skulle besøge et universitet i Boston i USA, og det blev også til et smut forbi New York.

Læs det store interview med Stephanie i BILLED-BLADET på torsdag.

Her kan du gense en masse skønne situationer fra "Årgang 0"

Læs mere om: