19. jan. 2016
Af Ken Richter

Stephanie fra Årgang 0: Mit liv kører igen på skinner

Stephanie
Stephanie
Foto: Alex Tran/BILLED-BLADET
Stephanie fra "Årgang 0" har haft problemer med at sove på grund af mange forandringer i hverdagen, men nu har hun det heldigvis godt igen.

Tredje afsnit af "Årgang 0" sluttede med en træt Stephanie fra Slagelse.

- Jeg har svært ved at sove, når der sker forandringer. Mit hoved kan ikke slappe af, fortalte Stephanie ærligt ved udsigten til, at familien igen skulle flytte.

I løbet af de seneste par år har hun oplevet at flytte tre gange, og sidste år gav det også søvnløse nætter, at hun igen skulle i en ny klasse, fordi flere elever valgte at gå på efterskole.

Men Stephanie er siden optagelserne faldet til ro igen.

- Mit liv kører igen på skinner, fortæller hun til BILLED-BLADET og glæder sig over, at hun har fået nogle gode kammerater i sin nye klasse og nogle "supergode lærere".

LÆS MERE: Årgang 0-Stephanie: Ny klasse har været en stor omvæltning

Årgang 0-Stephanie er faldet godt til

Sammen med sin far Christian og hans kæreste Ditte samt lillesøster Isabella og lillebror Tristan er Stephanie også faldet godt til i det nye hus, hvor alle har fået deres eget værelse.

Selv om det måske ikke altid er sjovt at vise alle sider af sit liv på TV, så er Stephanie stadigvæk glad for at være med i "Årgang 0".

Om det siger hun BILLED-BLADET:

- Med fem mindre søskende har jeg nok hurtigt fået mere erfaring end andre på min alder. Det har udviklet og modnet mig lidt hurtigere. På den måde har jeg altid skilt mig ud. Men jeg synes stadigvæk, at det er sjovt at vise folk, hvordan livet også kan være, siger Stephanie om hendes egen udvilking gennem sit livs første 16 år.

Se billeder fra Årgang 0:

GALLERI: Årgang 0 (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: