4. feb. 2015
Af Malan Joensen

Stephanie fra Årgang 0: Sådan er det at være på TV

Stephanie fra "Årgang 0".
Stephanie fra "Årgang 0".
Foto: Birger Storm
TV-serien "Årgang 0" har været en fast del af deltagernes liv i 15 år, og Stephanie har været med, siden hun var 10 minutter gammel.

Tirsdag aften rullede denne sæsons sidste afsnit af TV 2's "Årgang 0" over skærmen, og her så man, hvilke oplevelser den sidste halvdel af 2014 har budt på for Emma, Christian, Rachel og Stephanie.

Læs flere artikler om Årgang 0 - klik her

Sidstnævnte er nu også sprunget ud som blogger, og her fortæller hun blandt andet om, hvordan det er at være på TV:

- De første mange år tænkte man ikke rigtig over, at man var i fjernsynet, men når man så blev ældre, begyndte man at tænke mere over det. Jeg er altid blevet opdraget med, at jeg er en ganske normal pige ligesom alle andre, bortset fra at der er denne lille bonus ved mig. Nemlig at min opvækst bliver vist i fjernsynet, skriver Stephanie blandt andet.

Stephanie: Jeg har den bedste veninde i verden

Hun fortæller også, at hun ser programmerne sammen med familien, når de bliver sendt på TV 2.

- Det er selvfølgelig mærkeligt at kunne se sig selv og vide, at det er næsten hele Danmark, der sidder og ser med, det er ret vildt at tænke på faktisk, skriver Stephanie.

Hun fortæller også, at bagsiden af medaljen ved at være på TV kan være, at andre skriver ubehagelige ting om familien på nettet, og at der kan være andre jævnaldrende, der kun vil være veninder med hende, fordi hun er på TV:

- Det bliver kun værre, når man bliver ældre, men heldigvis har jeg nogle dejlige venner og veninder i dag, som elsker mig for den, jeg er og ikke som hende fra fjernsynet. Jeg har da også den bedste veninde i verden, som virkelig støtter mig uanset hvad, skriver Stephanie på sin blog.

Læs mere om: