Stéphanie Surrugue:
Stéphanie Surrugue: Jørgen Leth er skøn

Stéphanie Surrugue

Stéphanie Surrugue

Foto: Birger Storm
Stéphanie Surrugue skal igen i år dække Tour de France for TV 2, og hun glæder sig til at være sammen med Jørgen Leth i nærmest døgndrift

Stéphanie Surrugue, 37 år, skal være vært for TV 2's franske Tour de France-studie, og hun siger til Ekstra Bladet, at samarbejdet med Jørgen Leth er noget af det bedste ved sommertjansen.

- Det bliver fantastisk. Sidste år var første gang, jeg skulle rejse med Jørgen, og der var jeg vildt nervøs. Manden har dækket Tour de France, nærmest fra før jeg blev født. Men han er en supersød kollega, helt vildt hjælpsom - og så er han hyggelig at køre i bil med, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Fantastiske røverhistorier

- Vi er næsten sammen i alle døgnets timer, så man lærer virkelig hinanden godt at kende. Han fortæller de mest fantastiske røverhistorier. Og så er det også sjovt, fordi jeg til daglig laver et kulturprogram på TV 2 News, og Jørgen på den måde også er fuld af interessante historier og perspektiver, fordi han har arbejdet med digte og film.

- Vi bruger megen tid i bilen på at fantasere om god mad. Det får man ikke meget af under Tour de France, fordi man kører meget. Mange folk tror, vi skal ned og drikke dyr vin og spise foie gras i en måned. Men vi indtager primært dåsecola light og tørre trekant-sandwicher på forskellige motorvejsstop, siger Stéphanie Surrugue.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden