Mandag, 22. juli 2013 — af Karina Didriksen

Stéphanie Surrugue: Mit værste sommerminde

Stéphanie Surrugue.
Stéphanie Surrugue.
Foto: Birger Storm
Hvis der er et sted, TV-værten aldrig kunne drømme om at holde ferie, så er det i et sommerhus.

Mens mange mennesker hvert år tilbringer deres ferie i et sommerhus sammen med familien, så er det bestemt ikke et sted, TV 2’s Tour de France-kommentator, Stéphanie Suggurue, vil sætte sine fødder. Det vækker nemlig dårlige minder.

- Der bliver jeg bare nødt til at sige, at det med at havne 14 dage i sommerhus i Danmark i regnvejr… Jeg har det ikke i mig! Jeg kan ikke synes, det er hyggeligt. Jeg er helt med på, at nogle mennesker har det sådan: Nå, men så tager vi gummistøvler på og spiller en masse brætspil. Jeg kan ikke. Jeg bliver helt grådlabil, siger Surrugue til Alt for damerne og fortsætter:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har det sådan: Det er jo sommer! Vi skal ud. Vi skal opleve ting og sager, og det der efterårsagtige hygge midt om sommeren… Jeg kan det ikke. Jeg er simpelthen ikke et sommerhusmenneske. For mig ligner det til forveksling hverdag, fastlår den 36-årige TV-vært.

Stéphanie Surrugues ferie i år bliver derfor ikke tilbragt i et sommerhus, men i Frankrig. Først bliver hun lidt i Paris, efter Touren er slut, hvor der skal spises foie gras og shoppes. Dernæst tager hun med familien på ferie nær Nice, hvor hun senere får besøg af tre veninder, som hun rejser med hvert år.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden