22. dec. 2017
Af Karina Didriksen

Stine Bjerre Jørgensen er blevet gift

Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Jørgensen.
Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Jørgensen.
Foto: Flemming Jeppesen
TV 2-sportsværten Stine Bjerre Jørgensen har sagt ”ja” til håndboldspilleren Casper U. Mortensen ved et julebryllup.

For halvandet år siden overraskede Stine Bjerre Jørgensens kæreste, håndboldspilleren Casper U. Mortensen, hende med et frieri på Maldiverne.

Nu er de blevet gift ved et julebryllup.

Den 35-årige TV 2-sporstvært afslørede den glædelige nyhed på Instagram med et billede af parret, hvor de holder om hinanden og ser glade ud.

- 22.12.17, skrev Stine Bjerre Jørgensen på Instagram efterfulgt af et billede af en ring og hastaggene ”marry christmas”, ”bjerre mortensen” og ”kirken må vente”. BILLED-BLADET har fået lov til at vise billedet.

Fra sommer- til julebryllup

Stine Bjerre Jørgensen bekræfter til BILLED-BLADET, at hun fredag den 22. december sagde ”ja” til 28-årige Casper U. Mortensen, som hun har dannet par med siden 2010.

Til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest i marts vandt hun prisen for bedste kvindelige sportsvært, og i den forbindelse udtalte hun, at parret ville giftes i en kirke i sommeren 2018. Den beslutning blev altså lavet om til et julebryllup på et rådhus.

Casper U. Mortensen spiller til dagligt klubhåndbold i Hannover, og fra den 12. januar 2018 går det løs med EM i herreholdbold i Kroatien.

Læs mere om: