26. jun. 2016
Af af Karina Didriksen

Stine Bjerre Jørgensen sagde ja til romantisk frieri

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV 2-sportsværten Stine Bjerre Jørgensen sagde ja til sin kæreste, håndboldspilleren Casper U. Mortensen, under en ferie på Maldiverne.

Stine Bjerre Jørgensen nyder i øjeblikket nogle afslappende dage under sydlige himmelstrøg på Maldiverne sammen med sin kæreste, den professionelle håndboldspiller Casper U. Mortensen.

Det var midt under ferien, at TV 2-sportsværtens kæreste pludselig friede til hende. Det afslører hun på sin Instagram-profil.

- For en gang skyld stillede journalisten ingen spørgsmål. Hun svarede bare ja, skriver Stine Bjerre Jørgensen efterfulgt af hashtagget ”forlovet” på Instagram.

https://imgix.billedbladet.dk/udklip_0.png
Foto: Privat/BILLED-BLADET

Sammen med teksten har Stine Bjerre Jørgensen lagt et romantisk billede op af det nu forlovede par, som sidder under en hvid pavillon på en sandstrand lige ved vandkanten.

BILLED-BLADET har fået lov til at bringe billedet, og den 34-årige sportsvært fortæller, at hun blev noget overrasket, men ikke mindst glad, da kæresten pludselig faldt på knæ.

Stine Bjerre Jørgensen og den otte år yngre Casper U. Mortensen har været kærester siden 2010, og de bor til daglig i Tyskland, hvor håndboldspilleren har kontrakt med TSV Hannover-Burgdorf.

Læs mere om: