Onsdag, 1. marts 2023 — af Karina Didriksen

Stine Bjerre Mortensen åbner op efter hård fødsel: Nu føler hun sig endelig som Carlos mor

Stine Bjerre Mortensen
Stine Bjerre Mortensen.
Foto: Hanne Juul
Sportsværten Stine Bjerre Mortensen blev sidste år mor til sønnen Carlo, og det var en større omvæltning, end hun havde regnet med.

Drømmen om at blive forældre gik sidste år i opfyldelse for Stine Bjerre Mortensen og hendes mand, håndboldspilleren Casper U. Mortensen.

Den 40-årige sportsvært fødte sønnen Carlo den 14. december 2022, men det at blive mor, var ikke helt, som hun havde forestillet sig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stine Bjerre Mortensen åbner op om sine følelser i et opslag på Instagram, hvor hun skriver, at hun havde en hård fødsel, og at det først er nu, godt to måneder efter, at hun føler sig som nogens mor. Det gjorde hun ikke i det første stykke tid.

Overvældet af følelser

Stine Bjerre Mortensen fortæller i Instagram-opslaget, at hun var overvældet af følelser, efter at lille Carlo kom til verden, og at det var en stor omvæltning.

Hun følte et enormt ansvar og beskriver, at hun var ét stort kaos både fysisk og følelsesmæssigt og havde let til tårer.

Heldigvis har TV 2-værten nu fundet roen i at være mor til Carlo, og hun elsker det. Samtidig sender hun en stor tak for sin mand, Casper U. Mortensen, som har været en stor støtte.

Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Mortensen afslørede tidligere på året, at de skulle være forældre. 
Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden