4. dec. 2018
Af af

Stine Bjerre Mortensen: Jeg lever min drøm

Stine Bjerre Mortensen
Stine Bjerre Mortensen
Foto: Alex Tran
Kærligheden til den professionelle håndboldspiller Casper U. Mortensen har bragt Stine vidt omkring. Men nu er hun landet midt i sin drøm.

I denne tid sørger populære Stine Bjerre Mortensen for, at vi bliver kyndigt og begejstret guidet igennem kvindernere håndbold-EM i Frankrig. Det er nu små 14 år siden, at Stine begyndte helt fra bunden med et studiejob på TV 2 Sport, hvor hun blandt andet hentede kaffe til studieværterne. Sidste år kunne hun fejre, at BILLED-BLADETs læsere havde valgt hende som "Årets kvindelige sportsvært".

– Jeg var nederst i fødekæden, og selv om jeg ikke er typen med de store armbevægelser, har jeg fundet min egen vej. Det handler blandt andet om blande ydmyghed med hårdt arbejde, og det betyder ikke, at jeg ikke kan sige fra, understreger Stine Bjerre Mortensen, der efterhånden har været studievært på TV 2 Sport i otte år.

Fælles rejse med Casper

Privat danner hun par med den professionelle håndboldspiller Casper U. Mortensen. Han spiller for Barcelona - der også er parrets foreløbig sidste destination på deres fælles rejse, der indtil nu også har bragt dem til både Silkeborg, Hamborg og Hannover. Men det er Barcelona, som på alle måder opfylder begges drøm. Hver gang de er flyttet, har det været, fordi Casper har skiftet klub.

Sjæl og hjertevarme

– I de år jeg har kendt Casper, har han jo nærmest ikke talt om andet, end at hans drøm var at spille håndbold for FC Barcelona. For mig har byen også altid været noget helt specielt, lige siden jeg havde spansk i gymnasiet, og jeg har besøgt Barcelona flere gange. Den by har sjæl og hjertevarme. Jeg er fascineret af kulturen, menneskene, klimaet og maden. Vi udlever vores drøm og er helt klar over, at vi har været heldige. Og Casper har været dygtig, understreger Stine, som nu bor centralt i den spanske metropol.

Faktisk var det nærmest en slags forsinket bryllupsgave – eller måske nærmere som at vinde i lotto – at Stines telefon ringede knap 14 dage efter brylluppet med Casper sidste år i december.

– Det var Casper, der fortalte, at han lige var blevet kontaktet af FC Barcelona. De ville høre, om han havde mulighed for at skifte fra Hannover. Jeg skyndte mig nærmest at råbe: ”Sig ja!” fortæller Stine stadig med jubel i stemmen. I BILLED-BLADET, som udkommer torsdag den 6. december, kan du læse et stort interview med Stine Bjerre Mortensen og om hendes og Caspers kærlighed.

Læs mere om: