Lørdag, 28. april 2018 - af Ulrik Ulriksen

Stine Bjerre og Casper U. Mortensen klar til nyt eventyr i Barcelona

Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Jørgensen.

Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Jørgensen. 

Foto: Flemming Jeppesen
Håndboldstjernen Casper U. Mortensen skifter klub, og derfor skal han og hans kone, TV 2-profilen Stine Bjerre Mortensen flytte fra Hannover i Tyskland.
TV2-sportstværten Stine Bjerre Mortensen har de senere år haft fast base i Tyskland, hvor hendes mand Casper U. Mortensen i flere sæsoner har været et hit som håndboldspiller i Bundesligaen. Denne sæson har Casper været topscorer i Hannover, og det har fået større klubber til at få øjnene op for ham. En af klubberne er FC Barcelona.  
   

Flytter til Spanien

Og nu skulle det være sikkert, at den danske landsholdsspiller skifter fra sin nuværende klub i Tyskland til en ny arbejdsgiver i Spanien. Ifølge den ansete spanske sportsavis Mundo Deportivo og ifølge det tyske medie Sport1.de er det Barcelona, som Casper - og givetvis også Stine - flytter til for at tage hul på et nyt og spændende kapitel af deres fælles liv. - Casper har skrevet under på en kontrakt med Barcelona. Jeg ønsker ham held og lykke, lyder det fra Hannovers assistenttræner Iker Romero ifølge det tyske medie.  

 

Casper kunne ikke sige nej

Den danske landsholdsspiller i håndbold forlader bundesligaklubben TSV Hannover-Burgdorf til sommer. Det bekræfter Casper også selv på de sociale medier, hvor han skriver, at det har været en svær beslutning for ham at forlade holdkammerater og fans i Hannover. - Men nogle gange byder livet på unikke muligheder, som man ikke kan sige nej til, kommer det fra Casper, som sidste år blev gift med Stine efter at have friet til hende på en romantisk ferie til Maldiverne.  
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden