27. sep. 2015
Af af Karina Didriksen

Stine Bramsen fra Toppen af poppen: Mit største øjeblik

Stine Bramsen.
Stine Bramsen.
Foto: Jeppe Michael Jensen
Sangerinden Stine Bramsen er søndag aften i centrum i TV 2-programmet, og her er der specielt en af sangerne, som gør indtryk på hende.

Stine Bramsen har flere gange givet sit bud på nye versioner af de andre deltageres sange i ”Toppen af poppen”, men søndag aften er det hendes tur til at læne sig tilbage og lytte til fortolkninger af hendes egne sange.

Det er meget forskelligt, hvordan de andre seks kunstnere griber opgaven an, men Alphabeat-sangerinden er ikke i tvivl om, hvad der for hende var det største øjeblik.

- Jeg husker tydeligt, da jeg selv blev rørt, og det gjorde jeg, da Sebastian rejste sig op og sagde, hvad han skulle synge for mig, og da han sang. Det var meget rørende for mig, men det havde jeg også forventet, at det ville være, fortæller Stine Bramsen til BILLED-BLADET.

Stine Bramsen bliver rørt

Den 28-årige sangerinde blev mor for første gang sidste år, og sønnen Alfred har gjort hende mere følelsesladet. Det kommer til udtryk i aftenens musikprogram.

- Jeg har ikke så let ved tårer i det offentlige rum, men jeg fik da en lille tåre i øjenkrogen og græd indeni, da Sebastian sang for mig, indrømmer Stine Bramsen.

”Toppen af poppen” med Stine Bramsen i centrum bliver sendt søndag aften kl. 20.00 på TV 2.

Læs mere om: