Stine og Niels afslører lykkelig nyhed: Vi skal have et barn

Stine og Niels fandt kærligheden i ”Landmand søger kærlighed”.

Stine og Niels fandt kærligheden i ”Landmand søger kærlighed”.

Foto: Lars Horn
I foråret blev de gift, og nu kan Stine og Niels fra ”Landmand søger kærlighed” glæde sig over, at de skal være forældre for første gang.

For to år siden mødte Stine og Niels hinanden for første gang i ”Landmand søger kærlighed” på TV 2, i foråret blev de gift, og nu bliver de snart en familie på tre.

29-årige Stine Marthine Pedersen afslører nemlig i et opslag på Instagram, at hun er gravid, og at parret skal være forældre for første gang.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

BILLED-BLADET har fået lov til at dele opslaget, hvor hun har lagt et fint scanningsbillede op af den lille ny.

Vækkede Niels om natten

Stine og Niels er jublende lykkelige over den kommende familieforøgelse, selv om det også kom lidt som en overraskelse.

- Det er ikke mere end et par måneder siden, at Niels og jeg sagde ja til hinanden lige herude i haven. Hvad vi ikke vidste var, at der var en lille blind passager med til brylluppet, skriver Stine på Instagram og fortsætter:

- Torsdagen efter brylluppet tager jeg en graviditetstest, fordi jeg havde en tid ved min gynækolog som krævede en negativ test. Niels og jeg havde sovet i drivhuset den nat og ved 5-tiden blev jeg nødt til at skulle ind og tisse. Der sad jeg så halvsovende med en positiv graviditetstest i hånden.

Derefter skulle den kommende far, Niels, naturligvis have den gode nyhed overbragt.

- Jeg listede ud til Niels og fortalte ham det, hvortil han gryntede, rullede over på den anden side og sov videre. Sandheden er, at vi længe har ønsket os en graviditet og er ovenud lykkelige over det. Niels tager bare ikke så godt imod den slags nyheder så tidligt om morgenen, afslutter Stine opslaget på Instagram.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden