1. aug. 2019
Af Helle Skram de Fries

Stjerne fra Arvingerne skal deltage i Vild med dans

Marie Bach Hansen.
Marie Bach Hansen.
Foto: Hanne Juul
Den 34-årige skuespiller Marie Bach Hansen skal svinge hofterne til efteråret i dette års "Vild med dans".

- Jeg er en person, der godt kan lide udfordringer, og det her er virkelig en stor udfordring. Både at danse, at konkurrere og gøre det hele på tv.

Sådan siger Marie Bach Hansen til tv2.dk, der kan afsløre, at skuespilleren, som for alvor blev folkekendt i tv-serien ”Arvingerne” som Signe Larsen – kaldet ”Sunshine”, skal være med i "Vild med dans".

Elsker at danse

- Jeg elsker at danse, og jeg vil virkelig gerne lære det ordentligt, siger hun til tv2.dk.

Marie Bach Hansen fortæller også, at hun barn gik hun til folkedans, mens det i teenage-årene var det hip hip, der var sagen.

Som voksen er det kun ved private fester, danse-genet er blevet sluppet løs.

Jeg glæder mig

Den danseglade skuespiller kan dog på forhånd love, at hun vil gå all in, når hun til september træder ud på dansegulvet i ”Vild med dans” 2019.

- Jeg glæder mig til at skulle danse så intensivt. Det motiverer mig meget at have et mål hver fredag. Hvis der er et klart mål, så knokler jeg, lover Marie Bach Hansen.

De er også med

De øvrige offentliggjorte nydansere i ”Vild med dans” er: sangeren Coco O., bokseren Mikkel Kessler, forretningskvinden Birgit Aaby, bordtennisspilleren Michael Maze, modellen Oscar Bjerrehuus, konditor og dj Christel Pixi og skuespillerne Jakob Fauerby og Neel Rønholt og kultkokken Umut Sakarya.

GALLERI: Vild med dans-deltagere 2019

Så nu mangler kun to nydansere at blive offentliggjort.

Facts om Marie Bach Hansen

Uddannet fra Statens Teaterskole i 2010.

Har spillet flere roller på Mungo Park og medvirkede i ”Højskolesangbogen” på Det Kongelige Teater, samt ”Vredens Druer” og ”Requiem” på Betty Nansen Teatret.

Hendes største roller er som ”Sunshine” alias Signe Larsen i tv-serien ”Arvingerne” i tre sæsoner, 2014-2017, og som Nelly Winther i tv-serien ”Mord uden grænser”.

Hun har derudover medvirket i både film og tv-serier, blandt andet ”Klovn – the movie”, ”Frit fald”, ”Hvidsten Gruppen” og ”Borgen”.

Læs mere om: