Stjerner fra "Badehotellet" med i TV-julekalender

Birthe Neumann og Anette Støvelbæk i en scene fra "Badehotellet" - her omgivet af kollegerne Sonja Oppenhagen, Cecilie Stenspil og Anne Louise Hassing

Birthe Neumann og Anette Støvelbæk i en scene fra "Badehotellet" - her omgivet af kollegerne Sonja Oppenhagen, Cecilie Stenspil og Anne Louise Hassing

Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Birthe Neumann og Anette Støvelbæk er med i dette års store julekalender på TV 2

Lørdag, 11. marts 2017 - af Niels Burgos

Sucessen med "Badehotellet", som fredag for tredje år i træk vandt BILLED-BLADET's TV-GULD som "Årets bedste serie", trækker nu spor helt ind i julemåneden. I hvert fald har TV 2 netop offentliggjort, at  tre af de populære skuespillere fra "Badehotellet" også dukker op på skærmen i december, når årets store TV-julekalender præsenteres. Både Birthe Neumann (Fru Fjeldsø), Anette Støvelbæk (Fru Frigh) og Neel Rønholt (Sibylle) er på rollelisten - der også byder på navne som Ellen Hillingsø, Christian Tafdrup, Mia Lyhne, Lars Knutzon og Paw Henriksen.

BILLED-BLADETs nyhedsbrevKlik her og meld dig til!

BILLED-BLADETs nyhedsbrev
Klik her og meld dig til!

En rigtig familiejulekalender

I den nye familiejulekalender møder vi nissepigen Tinka. Sammen med de andre ung-nisser skal hun den 1. december op til nissekongen og have overrakt nisseamuletten, som markerer, at hun nu er en rigtig nisse. Men noget går galt!

Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. I håbet om at blive som de andre nisser begiver Tinka sig ud på et sandt juleeventyr. I menneskeverdenen møder hun ballademageren Lasse, og sammen kaster de sig ud i jagten på at løse gåden om nissernes tabte magi og finde svaret på, hvorfor mennesker og nisser ikke har set hinanden de sidste 100 år.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Jul i marts

"Tinkas juleeventyr" skal bl.a. optages på en række fynske locations i Assens og Faaborg-Midtfyn kommuner. Og skuespillerne kan allerede nu så småt begynde at komme i julestemning. Optagelserne starter allerede på mandag, den 13. marts.

 

LÆS MERE: "Badehotellet" har gjort Birthe Neumann og Sonja Oppenhagen til nære venner