Stjernerne fra Badehotellet: Samlet i glædelig anledning

Foto: Jesper Sunesen
Badehotellets beboere afbrød optagelserne for at modtage BILLED-BLADETs TV-Guld-pris, inden de gik på sommerferie.

"Badehotellet" er gået på sommerferie, men lige før holdet skiltes, var der en ekstra glædelig sommergave til dem.

Statuetten, der følger med BILLED-BLADETs TV-GULD-pris, som TV-serien officielt vandt i februar, blev overrakt til  dem i kulisserne i Risby.

Det er jo fantastisk

Det var første gang, succes-holdet var samlet i studierne siden den officielle kåring, og læsernes pris vakte stor begejstring i sommervarmen hos fru Frigh, hr. og fru Madsen,  Hjalmar Auerland samt søstrene Fjeldsø og Vetterstrøm.

- Vi mærker, at folk glæder sig. De spørger altid, hvornår vi kommer igen, når man møder dem rundt omkring i landet, sagde fru Lydia Vetterstrøm, alias Sonja Oppenhagen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Tilbage på skærmen efter nytår

- Er det virkelig FJERDE gang. Jamen, det er jo endnu mere fantastisk, udbrød fru Fjeldsøe – alias Birthe Neumann,  inden fru Therese Madsen – Anne Louise Hassing – susede ind for at placere prisen i trofæskabet i Risby-studiernes kantine sammen med sin TV-mand, Lars Ranthe, alias grosserer Madsen.

 I skabet står i forvejen tre andre TV-GULD-priser fra BILLED-BLADETs læsere.

At det er den fjerde TV-GULD-pris understreger, at seerne absolut ikke er parate til at slippe mandagsvennerne, der fortsætter optagelserne til august og vender tilbage til skærmen i 2019.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden