29. feb. 2016
Af af Karina Didriksen og Malan Joensen

Stjernerne på slottet: Rasmus Bjerg åbner op for sine private sider

Mille Lehfeldt, Nikolaj Hübbe, Rasmus Bjerg, Dar Salim og Sara Blædel er samlet på Damsbo Gods på Sydfyn til optagelserne af "Stjernerne på slottet".
Mille Lehfeldt, Nikolaj Hübbe, Rasmus Bjerg, Dar Salim og Sara Blædel i "Stjernerne på slottet".
Foto: TV 2
Rasmus Bjerg fortæller om store vendepunkter i sit liv, når der i aften er premiere på en ny sæson "Stjernerne på slottet" på TV 2.

I aften er der premiere på den nye sæson af ”Stjernerne på slottet”, hvor seerne skal stifte nærmere bekendtskab med Nikolaj Hübbe, Mille Lehfeldt, Sara Blædel, Rasmus Bjerg og Dar Salim.

De tilbragte i slutningen af september en uge sammen på Damsbo Gods på Sydfyn. Det er første gang, at ”Stjernerne på slottet” er optaget i Danmark, og samtidig med, at de fem kendte danskere skulle lære hinanden at kende, skulle de fortælle om de store vendepunkter samt op- og nedture i deres liv.

Gravid Mille Lehfeldt

I aftenens afsnit toner Mille Lehfeldt frem på skærmen med flad mave, men faktisk var hun gravid på det tidspunkt, hvor programmerne blev optaget.

– Jeg vidste ikke, at jeg var gravid, men det har jeg jo åbenlyst været! Det var ikke noget, jeg havde nogen som helst idé om, så det er ret vildt at tænke på, fortæller Mille Lehfeldt i et interview i denne uges BILLED-BLADET.

Mille Lehfeldt er syv måneder henne med sit og kæresten Sophus Windeløv Kirkebys første barn.

En stor gave

I premiereafsnittet af ”Stjernerne på slottet” skal Mille Lehfeldt og de andre deltagere stifte nærmere bekendtskab med Rasmus Bjerg, der er centrum for programmet.

Han åbner op for nogle af sine mest private sider og fortæller om en bestemt episode i sit liv, der nær slog ham ihjel, men endte med at blive en stor gave for ham.

”Stjernerne på slottet” sendes på TV 2 klokken 20.00.

Læs mere om: