Mandag, 6. marts 2023 — af Liz Rørsig

Stolt Mikkel Beha Erichsen om Den sidste breddegrad: Mine sønner har fundet deres vej

Mikkel Beha Erichsen
Mikkel Beha Erichsen i "Den sidste breddegrad" på TV 2.
Foto: Bermuda / TV 2
Mikkel Beha Erichsen er i “Den sidste breddegrad” på TV 2 ikke ekspeditionslederen, som han ellers plejer at være på familiens eventyr.

Mikkel Beha Erichsen er stolt og synes, at sønnerne har fundet deres vej at fortælle historier på, når familien er på ekspeditioner og eventyr. 

– I “Den sidste breddegrad” var jeg ikke ekspeditionslederen eller fortælleren, som jeg tit har været, så det var dejligt, at jeg bare kunne læne mig tilbage og opleve mine sønner og se, hvor store de var blevet, fortæller Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg er meget glad for “Den sidste breddegrad”, og jeg synes, det er som min far helt uopfordret sagde, da han så det første “Kurs mod fjerne kyster”-program: “Hvor er det dejligt, at I virkelig har fundet jeres helt egen måde at fortælle jeres historier på”. Det gjorde mig enormt glad, fordi jeg også som søn af en rejsende historiefortæller havde tænkt på, hvordan man skulle løfte den arv uden at blive en kopi. Jeg synes på samme måde, at drengene har fundet deres egen måde, siger Mikkel Beha Erichsen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden