20. feb. 2019
Af Christinna Braun

Stor ændring i Nybyggerne: Stine og Kenneth forlader programmet

Stine og Kenneth fra "Nybyggerne"
Stine og Kenneth fra "Nybyggerne"
Foto: Josephine Svane / TV 2
Stine og Kenneth fra TV2's boligprogram ”Nybyggerne” har valgt at trække sig fra konkurrencen.

Stine og Kenneth i det blå hus i ”Nybyggerne” nåede at bygge deres soveværelse, have, to ekstraværelser og et badeværelse, inden de trak sig fra det populære program.

Og det er der en helt særlig årsag til.

Parret valgte at forlade programmet, da de under optagelserne fandt ud af, at Stine er gravid. Det fortæller både Stine og Kenneth på Instagram.

- Juhuuu – vi skal have et barn!! Farvel til "Nybyggerne" og hej til baby, skriver parret i starten af Instagram-opslaget, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere fra.

Stine har termin til maj

Parret skriver, at de er tilbage i København, hvor de bor til daglig, og at de har det rigtig godt.

Da de fandt ud af, at Stine var gravid, måtte de tage en stor og tung beslutning om at forlade programmet.

Det var især på grund af det hårde arbejde, der følger med, når man bygger et ”Nybygger”-hus.

- Når man er med i ”Nybyggerne”, sover man ikke særlig meget, og der er rigtig mange tunge løft. Så som I nok har gættet, er det for hårdt at være med i ”Nybyggerne” og samtidig være gravid. Vi er selvfølgelig kede af, at vores hus ikke bliver færdigt, men somme tider kan man ikke blæse og have mel i munden, og det vigtigste for os nu, er selvfølgelig en sund graviditet og at give de bedste betingelser for det lille ny menneske, der vokser i min mave, skriver Stine, som har termin i maj.

De tre resterende par kæmper stadig i ”Nybyggerne”, hvor vinderen tager den store præmie med hjem – nemlig drømmeboligen.

GALLERI: Nybyggerne 2019 (Foto: TV 2)

Læs mere om: