Stor ændring i Vild med dans: To mænd skal danse sammen

Fotomontage. Jakob Fauerby og Silas Holst.

Fotomontage. Jakob Fauerby og Silas Holst.

Foto: Krestine Havemann og Kaspar Wenstrup
Når "Vild med dans" atter byder op til fredagsfest bliver det med en helt ny konstellation: For første gang skal to mænd danse sammen.

"Vild med dans" anno 2019 bliver en smule anderledes end de forgående sæsoner.

Når Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller atter byder indenfor på dansegulvet på TV 2, bliver det med et par bestående af to mænd.

Skuespiller Jakob Fauerby, der er en tredjedel af trioen Plattform, har sagt ja til at være blandt dette års nydansere.

Silas sagde ja

Som partner får han den rutinerede danser Silas Holst, der har vundet programmet to gange tidligere, i 2011 med skiløber Sophie Fjellvang-Sølling og i 2014 med TV-vært Sara Maria Franch-Mærkedahl.

- Vi lever i et land, hvor der er mange former for par. To mænd kan sagtens danse sammen. Det kan to kvinder også, og jeg har lyst til at vise Danmark, at det både kan være fedt og sjovt – og måske ligefrem også smukt, siger Jakob Fauerby til TV 2.

Skuespilleren har ifølge TV-stationen selv ønsket at få en mandlig dansepartner og det ville TV 2 gerne imødekomme.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Helt lavpraktisk skulle sikre os, at der var en af de professionelle dansere, der havde lyst. Den første, vi spurgte, var Silas og han sagde ja. Derfor synes vi, det var fair at gå ud med begge navne nu – også for at undgå spekulationer, siger TV 2's underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech.

Træningen for Jakob Fauerby og Silas Holst begynder, som for de øvrige "Vild med dans"-par, der endnu ikke er afsløret, først til august.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden