Stor ændring i Vild med dans på lørdag

Semifinalisterne i "Vild med dans 2020". 

Semifinalisterne i "Vild med dans 2020". 

Foto: Hanne Juul
De nye corona-restriktioner har fået betydning for semifinalen i ”Vild med dans” lørdag den 12. december.

Mandag holdt statsminister Mette Frederiksen pressemøde omkring corona-situationen, og de nye restriktioner har nu fået betydning for ”Vild med dans”.

Der kommer til at være en stor ændring, når semifinalen løber af stablen lørdag den 12. december kl. 20.35 på TV 2.

Programmet bliver nemlig afviklet uden noget publikum i salen. Og det gør sig også gældende for selve finalen lørdag den 19. december. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra TV 2.

God energi, dans og musik

- Vi passer på hinanden og tager sundhedssituationen alvorligt, og derfor holder vi nu produktionen lukket for publikum, lige som det også gælder for teatre og biografer i hovedstadsområdet, siger TV 2’s underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech og fortsætter:

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Selv om det er ærgerligt at skulle undvære publikums opbakning i studiet, så er vi utrolig glade for, at vi fortsat kan sende ”Vild med dans” og stadig har mulighed for at samle omkring en million danskere foran skærmen om noget sjovt og hyggeligt her i denne mærkelige tid.

- Det er en uvant situation for os alle, men vi ser frem mod en virkelig spændende semifinale og vil gøre vores allerbedste for at sende en masse god energi, dans og musik til alle, der ser med.

Ingen opbakning fra familien

Vi er vant til at høre publikums jubel og klapsalver, når der danses, og det bliver uden tvivl svært for de fire tilbageværende par, at de nu må danse uden opbakning fra publikum.

Ifølge TV 2 betyder de nye corona-regler også, at ingen af danserne får lov til at have gæster med til semifinalen og finalen.

De må altså undvære deres familiemedlemmer, som plejer at give trøstende kram og kærlige tillykke-knus, når showet er slut.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden