15. aug. 2018
Af Liz Rørsig

Stor dag for Cecilie Hother: Husbyggeriet kan gå i gang

Cecilie Hother
Cecilie Hother.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV 2-værten Cecilie Hother er ovenud lykkelig. Hun og kæresten Thomas Honoré har fået byggetilladelsen til grunden, de har købt, og nu kan det store eventyr med nyt hjem begynde.

Cecilie Hother og kæresten Thomas Honoré kan endelig gå i gang med at få sat hus på den ryddede grund i Nordsjælland.

Parret har fået byggetilladelsen, og det skete på en helt særlig dag.

- Det var så dejligt, og vi fejrede det store øjeblik med en god middag hos min far, som fyldte 80 år på dagen, hvor godkendelsen kom. Så nu kan vi komme i gang, siger Cecilie til BILLED-BLADET.

Arkitekten bag det kommende etplanshus er Emil Thorup, der er blandt deltagerne i dette års ”Vild med dans”, mens Interplan er byggefirmaet.

Cecilie Hother får inspiration fra TV-program

Inspiration til indretningen kan Cecilie få igennem det nye TV 2 FRI-program, ”FRI banker på”, der har premiere onsdag den 15. august klokken 20.40.

Her er Cecilie vært, og hun er i selskab med indretningsarkitekt Frederikke Aagaard og handyman Casper Kjerumgaard.

https://imgix.billedbladet.dk/189501a.jpg
Handyman Casper Kjerumgaard, vært Cecilie Hother og indretningsarkitekt Frederikke Aagaard.
Foto: Jeppe Melchiorsen/TV 2

Sammen med holdet har hun kørt rundt i Danmark og tilbudt danskere en hurtig makeover af et rum.

- Vi har optaget de i alt 10 programmer denne sommer, og det har været fantastisk, men også voldsomt grænseoverskridende. Forinden havde vi skrevet ud, at vi ville komme til den pågældende by. Men når vi banker på, ER det vitterligt hos intetanende danskere, der åbner døren med morgenhår og en halv krydder i hånden, og så står jeg dér med et kamerahold.

Gæstfrie danskere

- Jeg er imponeret over så hjertelige og gæstfrie, danskerne er, og åbne og eventyrlystne, når TV-holdet er gået i gang med en makeover på fire timer af et værelse. Vi besøger tre familier ad gangen, så jeg har fået lov til at møde 30 familier hen over sommeren, siger en glad Cecilie. Hun er nu i gang med optagelserne til ”En have i gave” til TV 2 Fri, hvor hun ligeledes er vært.

- Jeg har fået en masse idéer fra indretning i ”Fri banker på”, og nu får jeg input til vores kommende have. Det er dejligt, siger Cecilie med et smil.

Læs mere om: